Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als (senior) bedrijfsjurist? Kom dan ons team versterken!

MolGen is een bedrijf waar talent de ruimte krijgt om grote ambities waar te maken. Zo maken we tegen lage kosten hoge kwaliteit COVID-diagnostiek mogelijk, op schaal. En we doen nog veel meer. MolGen zit momenteel in de transitie van een start up naar een scale-up, inclusief internationale uitrol en dat binnen een jaar tijd! Hier liggen dan ook kansen voor jou als jurist om je stempel te drukken.

Als Bedrijfsjurist bij MolGen help je bij de ontwikkeling van schaalbare processen waarbij we rekening houden met ondernemingsrechtelijke mogelijkheden en relevante regelgeving voor onze commerciële activiteiten zoals met betrekking tot medische hulpmiddelen en in vitro diagnostiek.

Je zorgt voor de bescherming en marketability van ons intellectueel eigendom. Je werkt samen met inkoop en verkoop en schrijft, onderhandelt en sluit contracten met onze business partners en klanten. Je zult helpen om onze template library te vullen en verbeteren, denkt mee over de juiste rechtsvormen van op te zetten dochterondernemingen, zorgt voor de bescherming en registratie van ons intellectueel eigendom en nog veel meer. 

[

Je hebt creatief denkvermogen en durft ook kritische vragen te stellen zodat je de meest efficiënte juridische oplossing weet te formuleren 

[

Je neemt verantwoordelijkheid en hebt een eigenaarschapsmentaliteit. 

[

Je bent sociaal en communicatief vaardig en voelt je thuis in een dynamische open omgeving waarin we toegeven wat we niet goed kunnen en elkaar waar mogelijk helpen.

[

Je bent leergierig, nieuwsgierig en wilt het verschil maken.

[

Je bent in staat om intellectueel werk af te wisselen met meer administratieve taken die ook nodig zijn voor het succes van de onderneming.

[

Je neemt ervaring mee in bijvoorbeeld ondernemingsrecht, arbeidsrecht, fusies en overnames, intellectueel eigendom, life sciences, contract management.

Met wie ga jij samenwerken?

Jouw nieuwe collega en tevens je leidinggevende is een breed georiënteerde legal business partner en hij staat klaar om jou te helpen groeien binnen jouw functie. Jouw leidinggevende heeft een hands on mentaliteit en werkt graag samen met mensen die open staan om zich te ontwikkelen, feedback geven en kunnen ontvangen. Vanuit een coachende rol daagt hij je uit om nog beter te worden in je vak. Hij creëert graag ruimte voor jou zodat jij kunt laten zien wat je waard bent! 

Samen leveren jullie het juridisch advies voor de commerciële-, productie-, automatiserings, biotech- en medisch diagnostische teams van de MolGen Groep.  

Voor jou
[

Een goed salaris afhankelijk van je ervaring, met ruimte voor groei.

[

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling

[

Veel vrijheid en net wat meer verantwoordelijkheid dan comfortabel voelt, zodat je je blijft ontwikkelen

[

De mogelijkheid om jezelf in de praktijk en met behulp van opleidingen te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. En ja, de rekening is voor ons

[

Een veelzijdige baan binnen een zeer diverse en dynamische internationale organisatie die razendsnel groeit en disruptieve verbetering brengt

Van jou
[

Jij bent een afgestudeerd jurist (Masters) en je hebt 5 jaar of meer relevante werkervaring als bedrijfsjurist of in de advocatuur.

[

Je bent goed thuis in Engelstalige commerciële contracten (zowel inkoop als verkoop) en weet je op te stellen als een juridisch sterke business-enabler

[

Je hebt ervaring met of belangstelling voor Biotechnologie, medische technologie, robotica.

[

Je wilt je verder ontwikkelen en wordt enthousiast van de mogelijk om bijvoorbeeld een Grotius opleiding te volgen in bijvoorbeeld international contracting of gezondheidsrecht

[

Jij bent 32-40 uur beschikbaar per week

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH