Financial Controller

Financial Controller

MolGen in Veenendaal, een fantastisch bedrijf waar talent de ruimte krijgt om grote ambities waar te maken. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Financial Controller? Bij MolGen liggen kansen voor jou, want jij krijgt dé mogelijkheid om jezelf professioneel te ontwikkelen. Bij deze groeiende organisatie ligt uiteraard een goed salaris (tussen de €3336,- en €4751,- op basis van kennis en ervaring) op je te wachten. Ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Financial Controller?

Als financial controller bij MolGen adviseer en ondersteun jij het management bij financiële bedrijfskundige en strategische vraagstukken.

[

Je zorgt voor een optimale organisatie van de financiële werkprocessen en documentatie

[

Je maakt rapportages, voert analyses uit en stelt budgetten vast

[

Je optimaliseert onze financiële processen

[

Je beoordeelt businesscases en geeft advies

[

Je informeert stakeholders over de financiële bedrijfsvoering en de informatievoorziening

Kortom, een veelzijdige functie waarbij jij dé businesspartner en contactpersoon bent voor financiële vragen op het gebied van de planning- en control cyclus. Naast de genoemde punten beheer jij de boekhouding van A tot Z, boek en controleer jij de inkoop- en verkoopfacturen en ontwikkel jij samen met jouw leidinggevende een business intelligence omgeving.

Voor jou

[

Een goed salaris (tussen de €3336,- en €4751,- op basis van kennis en ervaring)

[

De mogelijkheid om vanuit huis te werken

[

Werken in een fijne organisatie waar jij jezelf kan zijn

[

Een goede pensioenregeling

[

De kans om jezelf te professioneel te ontwikkelen

Van jou

[

Financiële opleiding op hbo niveau

[

Ondernemend, flexibel en proactief

[

Analytisch, cijfermatig en tactisch sterk

[

Integer, netjes en verantwoordelijk

[

No-nonsense mentaliteit en vol met humor

PAK HET MOMENT

Is dit de vacature die jouw nieuwe baan als financial controller perfect omschrijft en wil jij bij MolGen in Veenendaal (hoofdkantoor) aan de slag? Leuk! Naast ons hoofdkantoor hebben we ook kantoren in San Diego en Londen.

Ben jij de financial controller die wij zoeken, laat dan jouw sollicitatie hieronder achter. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie. Wil je eerst meer informatie over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Bernie Klunder, via 0622473264. Ik beantwoord graag je vragen.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Je werkt samen met de concern controller en jullie verdelen de aandachtsgebieden. Thema’s zoals begroting, jaarrekening en de maandrapportage komen periodiek aan bod en hierbij is jouw inbreng van belang. Het is een uitdagende functie, waarbij elke dag anders is. En dat is net waar jij naar op zoek bent!

Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard lukt dit pas als de werksfeer prettig is en medewerkers goed op hun plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen. We lachen graag, dus als je dat goed kunt, of ons kunt laten lachen dan ben je extra welkom!

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen.

PLEASE GET IN TOUCH