Front Office Medewerker

Front Office Medewerker

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als front office medewerker? Heb je de nodige ervaring als front office medewerker, receptioniste of als backoffice medewerker? Kom dan ons team bij het office management  versterken! Als front office medewerker bij MolGen in Veenendaal krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij komt te werken in een ambitieuze, informele en dynamische organisatie. En uiteraard krijg je hiervoor een uitstekend salaris (tussen de € 2.200 en € 2.700). Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen als Front Office Medewerker?

Als medewerker front office heb je aan afwisselende baan en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s. Bij al het telefoon- en mailverkeer is het aan jou de taak te filteren welke collega’s binnen de organisatie moeten worden ingeschakeld. Ook de gasten op locatie worden door jou vriendelijk en gastvrij ontvangen, geregistreerd en voorzien van een drankje.

Als front office medewerker heb jij ruime ervaring in klantcontact. Je bent klantgericht en communicatief vaardig. Je vindt het leuk om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en kunt ook goed in teamverband samenwerken. Gedurende de dag stel je prioriteiten en weet je in de hectiek je hoofd koel te houden. Je bent dan ook sterk in het plannen en organiseren en je werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Je verzorgt verschillende logistieke en facilitaire werkzaamheden. Ook ben je goed in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Waarom wij dit van jou vragen? Binnen jouw functie heb je zowel nationaal als internationale contacten.

Wat ga jij naast deze taken nog meer doen?

[

Je beheert de algemene mailbox van MolGen

[

Je ontvangt en verwerk binnengekomen pakketjes en post

[

Je zorgt dat het magazijn met kantoorartikelen voorradig is.

[

Je verwerkt meerdere uiteenlopende administratieve taken

Voor jou
[

Je kiest voor een veelzijdige, fulltime baan met een marktconform salaris (tussen de € 2.200 en € 2.700 afhankelijk van je ervaring)

[

Je kiest voor werken in een informele, dynamische en groeiende organisatie met een internationaal netwerk én waar eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld

[

Je kiest voor de mogelijkheid om jouw functie eigen te maken (uiteraard binnen de gestelde kaders)

[

Je kiest voor het samenwerken met een gedreven, enthousiaste office manager

[

Je kiest voor de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in jouw functie als front office medewerker

  En dat is nog niet alles! Je krijgt een tijdelijk contract. Wij gaan voor een prettige samenwerking waarin we samen verder groeien en ontwikkelen en je kiest voor het werken in een organisatie waar we regelmatig leuke activiteiten organiseren.

  Van jou
  [

  Je hebt al de nodige ervaring opgedaan als front office medewerker, receptioniste of als

  [

  Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré

  [

  Je bent dienstverlenend, werkt accuraat en hebt oog voor detail

  [

  Een veelzijdige baan binnen een internationale organisatie die razendsnel groeit

  [

  Je hebt mbo+ werk- en denkniveau

  [

  Je bent 24 tot 40 uur beschikbaar

  [

  Je bent zelfstandig

  Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

  OVER MOLGEN

  MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

  Werken bij MolGen

  Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

  Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

  PLEASE GET IN TOUCH