HR Medewerker

HR Medewerker

Ben jij dé collega die wij zoeken om ons unieke DNA te versterken? Ben jij de zelfstandige collega die goed het overzicht kan bewaren in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder en solliciteer! Als HR Medewerker bij MolGen (Veenendaal) krijg je de kans om jouw talenten te laten schitteren en de functie eigen te maken. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring ontvang je een aantrekkelijk salaris van €2.200,00 tot €3.600,00 per maand.

Wat ga je doen?

Als HR medewerker vorm je samen met de HR Manager en een collega, het aanspreekpunt voor de afdeling HRM. Je bent als onderdeel van HRM verantwoordelijk voor de ondersteuning van managers en medewerkers bij HR gerelateerde vraagstukken. Je spreekt, ziet en hoort dan ook graag je collega’s. De diverse activiteiten kun jij overzien en van elkaar onderscheiden, zodat elk onderdeel de aandacht krijgt die het verdient. Een afwisselende agenda ga jij aan met een ‘can-do’ mentaliteit!

Jouw krachten zijn onder andere:

[

Je stelt arbeidsovereenkomsten op

[

Je draagt bij aan een goede on- en offboarding van collega’s

[

Je voert sollicitatie-, exit- en personeelsgesprekken en contractverleningen

[

Je coördineert en beheert personeelsdossiers

[

Je pakt alle relevante en voorkomende administratieve taken op

[

Je denk mee met het verbeteren van relevante HR thema’s die spelen

[

Je ondersteunt managers en medewerkers bij HR gerelateerde vraagstukken en beheert de HR mailbox

Met andere woorden: een functie waarin je jouw talenten als communicatieve, organisatorische en faciliterende vaardigheden en kennis kan laten schitteren.

Voor jou

Werken bij MolGen betekent werken bij een unieke werkgever, met volop mogelijkheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

[

Je ontvangt een mooi salaris tussen de €2200,00 en €3600,00 (afhankelijk van je ervaring)

[

Je komt te werken in een gezellige organisatie met gedreven, enthousiaste en hartelijke collega’s waar jullie oog hebben voor elkaar

[

Je kiest voor een informele, dynamische en groeiende organisatie met een internationaal netwerk én waar creativiteit + eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld

[

Je krijgt de mogelijkheid om professioneel te ontwikkelen en jouw functie vorm te geven

[

Flexibele werktijden

[

Mogelijkheid om hybride te werken

[

Een bonusstructuur op basis van organisatie, afdeling en individuele prestaties

[

De popcornmachine en pingpong tafel worden met regelmaat ingezet voor de nodige ontspanning

Van jou

Als HR medewerker bij MolGen in Veenendaal verwachten wij het volgende van jou:

[

Je hebt een afgeronde mbo+ – opleiding of hbo-opleiding in de richting van HRM

[

Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie of gemotiveerd om dit eigen te maken

[

Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

[

Je bent een gesprekspartner op alle niveaus

[

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Kom jij MolGen versterken als HR medewerker? Je bent van harte welkom in Veenendaal. Laat je jouw sollicitatie hieronder achter? Dan ontvang je binnen twee werkdagen een reactie.

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een wereldwijde leverancier van totaal oplossingen. Wij zijn actief op het gebied van Life Sciences met als technische specialisatie om DNA/RNA uit diverse materialen te zuiveren. Als jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en services. Hierdoor kunnen we aan de steeds veranderende vraag van klanten voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH