Logistiek Projectmanager

Logistiek Projectmanager

Ben jij op zoek naar een operationele functie als projectmanager? Werk jij zelfstandig en ben je communicatief vaardig? Kom ons team bij MolGen versterken!

Als logistiek projectmanager bij MolGen in Veenendaal zorgt jouw organisatietalent voor een efficiënt en effectief verloop van onze projecten. Jij komt te werken in een ambitieuze, informele en dynamische organisatie.

Benieuwd naar deze functie? We maken graag persoonlijk kennis.

Wat ga je doen als logistiek projectmanager bij MolGen?
Als logistiek projectmanager bij MolGen sla jij een brug tussen onze verschillende werkmaatschappijen en draag jij er zorg voor dat onze projecten operationeel efficiënt en effectief verlopen. Jij krijgt zaken voor elkaar, denkt in oplossingen en je pakt problemen direct aan. Binnen jouw functie ben jij verantwoordelijk voor de logistieke operatie van de projecten van MolGen zowel nationaal als internationaal. Om deze reden zoeken wij iemand die goed is in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
[
Je maakt en bewaakt de logistieke projectplanning. Je prioriteert en koppelt hieraan deadlines
[
Je maakt de taken voor iedereen helder en inzichtelijk die nodig zijn om de doelen te behalen
[
Je werkt nauw samen met logistieke partners en de afdelingen operations en inkoop
[
Je bewaakt de inkomende en uitgaande goederenstromen en stuurt waar nodig bij om leveringen te kunnen blijven garanderen
[
Je rapporteert aan de Operations Manager

 

Voor jou
[
De mogelijkheid om je werktijd en werkplek flexibel in te delen
[
Een salaris tussen de € 2900 en € 4000 (ingeschaald op ervaring)
[
Werken in een gedreven, enthousiast team en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
[
Een tijdelijk contract met als uiteindelijk doel een vaste aanstelling
[

Een veelzijdige baan binnen een organisatie die nationaal en internationaal groeit

Van jou
[
Je bent fulltime beschikbaar
[
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
[
HBO werk- en denkniveau
[
Ervaring als projectmanager
[
Je hebt organisatietalent en kunt goed zelfstandig werken
Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH