Management Assistent

Management Assistent

Regelen en organiseren, dat is jouw tweede natuur. Daarom past de functie van management assistent bij MolGen in Veenendaal helemaal bij jou. Jij krijgt een bruto maandsalaris tussen €2.300,00 en €3.000,00 afhankelijk van je werkervaring, flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken. Je komt te werken in een klein en betrokken team met gedreven en hartelijke collega’s waar iedereen oog heeft voor elkaar. Maar dat was nog niet alles …

Dit ga je doen

Als management assistent bij MolGen in Veenendaal ondersteun jij vanuit het secretariaat alle voorkomende werkzaamheden voor het managementteam (MT) en een klein deel voor het commerciële team. Voor het MT en de commerciële afdeling plan jij vergaderingen en reserveer jij de gesprekruimten. Verder houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

[

Je houdt je bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden

[

Je plant reizen en boekt waar nodig de vluchten en hotels

[

Je notuleert meetings

[

Je redigeert documenten/teksten

[

Je beheert de agenda

[

Je organiseert bijeenkomsten

[

Je coördineert zaken die meerdere afdelingen overstijgen

Voor jou

Als management assistent bij MolGen in Veenendaal krijg je prima arbeidsvoorwaarden. We zetten onze popcornmachine en karaokeset regelmatig in voor ontspanning en teambonding. Verder kun jij rekenen op het volgende:

[

Bruto salaris tussen €2.300,00 en €3.000,00 afhankelijk van werkervaring

[

Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken

[

Werken in een klein en betrokken team met gedreven en hartelijke collega’s waar je oog hebt voor elkaar

[

Bonusstructuur op basis van organisatie, afdeling en individuele prestaties

[

Beschikbaarheid over alle digitale middelen

Van jou

Als management assistent bij MolGen in Veenendaal ben je 24 tot 32 uur per week beschikbaar. Je werkt secuur en accuraat en je hebt ervaring in het werken in een nationale en internationale omgeving. Verder verwachten wij het volgende van jou:

[

Mbo werk- en -denkniveau

[

Recente werkervaring als management assistent

[

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift op uitstekend niveau 

[

Ervaring binnen een internationale werkomgeving

[

Organisatietalent die zicht thuis voelt in de dynamiek van een scale-up organisatie

PAK HET MOMENT

Ben jij enthousiast over de vacature management assistente bij MolGen in Veenendaal? Solliciteer via de knop ‘Solliciteer Direct’!

Je hoort binnen 2 werkdagen van mij, Bernie Klunder. 

Vragen? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp naar 06 224 732 64. Liever mailen? Dat kan op bernie.klunder@fygi.nl.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, uniek en snelgroeiend bedrijf dat actief is op het gebied van Life Sciences.

MolGen is een wereldwijde leverancier van innovatieve DNA/RNA extractietechnologie, systemen, producten en kits voor mens- en dierdiagnostiek, landbouw, aquacultuur, farma en biotech.

Om steeds aan de veranderende eisen van klanten te voldoen ontwikkelen wij voortdurend nieuwe producten en diensten. Van monster tot resultaat daagt MolGen de status quo in moleculaire diagnostiek. Wat ons uniek maakt is onze wendbaarheid. Ons portfolio is zeer aanpasbaar en biedt efficiënte, veilige en economische diagnostiek, waardoor de perfecte laboratorium workflow wordt gecreëerd voor onze klanten. Er heerst een informele werksfeer binnen de organisatie. Samen ontwikkelen en groeien, dat staat bij MolGen centraal.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH