Marketing Coördinator

Marketing Coördinator

Krijg je energie van het verder ontwikkelen en implementeren van verschillende marketing concepten? Ben je goed in het vertalen van technische producteigenschappen naar klantgerichte voordelen? En weet jij hoe je marketing projectmatig op de juiste wijze kunt inzetten om de groei en reputatie (branding) van MolGen te ondersteunen? Lees dan snel verder!

MolGen biedt een geweldige uitdaging voor een ervaren ondernemende, creatieve marketing & content professional die de ambitie heeft om vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal ook projecten op te pakken voor onze vestigingen in het buitenland.

Je bent in je element met een actieve en volle agenda. Je werkt gestructureerd, projectmatig en bent goed in het stellen van prioriteiten Je werkzaamheden bestaan uit: 

[

Boeiende content creëren om de wereldwijde bedrijfsgroei te ondersteunen. Met jouw visie en gedrevenheid til je (online) marketing naar een hoger niveau

[

Ontwikkelen, coördineren en organiseren van initiatieven die het MolGen merk versterken, productlanceringen en wereldwijde beurzen/evenementen

[

Co-marketingactiviteiten initiëren met belangrijke spelers in de keten 

[

Content creëren voor alle externe communicatiekanalen

[

Ontwikkelen en presenteren van online social media en offline content 

Voor jou

[

Een goed salaris afhankelijk van je ervaring

[

Informele, dynamische en groeiende organisatie waar creativiteit en eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld

[

Internationaal werken en actief deelnemen aan beurzen in het buitenland

[

De mogelijkheid om jouw functie uit bouwen en verder te ontwikkelen te maken

[

Een team met gedreven, enthousiaste en hartelijke collega’s waar jullie oog hebben voor elkaar

Van jou

[

Een afgeronde opleiding of hbo- wo-opleiding in de richting van marketing

[

Communicatief sterk

[

Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

[

Ervaring met projectmatig werken

[

Fulltime beschikbaar

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

Over MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH