Medewerker klantcontact

Medewerker klantcontact

Draag jij zorg voor een fantastische klantbeleving en staat kwaliteit bij jou voorop? Durf je de telefoon te pakken en vind je trainingen geven geweldig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als Medewerker klantcontact werk je nauw samen met het marketing- en salesteam. In de laatste fase van het pre- en post- sales proces ben je verantwoordelijk voor het focussen, het monitoren en optimaliseren van de volledige implementatie van het gebruik van o.a. onze PurePrep Pathogen kits in geautomatiseerde systemen.

Een mooie uitdaging is om binnen de afgesproken tijdspanne te zorgen voor een tevreden klant in binnen- en buitenland. Aansluitend is het opbouwen van een goede relatie en open staan voor innovaties van belang wat leidt tot resultaatgerichte doelen.

De day-to-day business bestaat uit de volgende werkzaamheden:
[

Klanten benaderen via telefonisch contact, het versturen van e-mails

[

Het bezoeken op locatie en of Teams meetings verzorgen

[

Ruggespraak houden met het Shared Service Center, marketing- en sales team

[

Zorgvuldig documenteren via het CRM systeem

Voor jou
[

Een mooi salaris €2000- €2200

[

Jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen in jouw functie

[

Een gezellige en leuke werksfeer

[

Werken in een informele groeiende organisatie met internationale ambities

[

Samenwerken en en samen groeien. Met jouw creativiteit en inbreng komt dat zeker goed

Van jou
[

HBO opleiding

[

Jij bent servicegericht en dienstverlenend

[

Je spreekt goed Nederlands, Engels en Duits

[

Jij bent assertief en pro-actief aan de telefoon

[

Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en aandragen van nieuwe ideeën

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is.

PLEASE GET IN TOUCH