Operationeel inkoper

Operationeel Inkoper

 Contacten onderhouden, onderhandelen en verkopen. Word jij daar enthousiast van? Kom werken als tactisch/operationeel inkoper bij MolGen in Veenendaal. In deze functie ontvang je een uitstekend maandsalaris van tussen de €3.200,00 en €4.600,00, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Uiteraard ligt er nog meer op je te wachten!

Wat ga je doen?

Als tactisch/operationeel inkoper bij MolGen in Veenendaal word jij onderdeel van het huidige team inkopers. Jij brengt alle benodigde diensten en goederen in kaart en vertaalt deze naar de juiste inkoopspecificatie. Vervolgens zoek je hier de juiste leveranciers bij.  

En verder?

[

Jij verzorgt de inkoop van onze producten en diensten

[

Je onderhoud contact met de leveranciers

[

Jij zorgt ervoor dat de bestelde goederen tegen de juiste prijs, hoeveelheid en levertijd geleverd worden.

Voor jou

Als tactisch/operationeel inkoper bij MolGen in Veenendaal kom jij te werken in een ambitieuze, informele en groeiende organisatie met een internationaal netwerk. Het volgende kun je van ons verwachten:

[

Je ontvangt een goed salaris tussen de €3200,00 en €4600,00

[

Je krijgt een reiskostenvergoeding

[

Je krijgt een pensioenregeling

[

Je komt te werken in een organisatie met gedreven, enthousiaste en hartelijke collega’s waar jullie oog hebben voor elkaar

[

Je krijgt de mogelijkheid om jouw functie eigen te maken (uiteraard binnen de gestelde kaders)

Van jou

Als tactisch/operationeel inkoper bij MolGen in Veenendaal heb jij al een soortgelijke werkervaring opgedaan. Jij bent te omschrijven als zelfstandig en proactief. Verder verwachten wij het volgende van jou:

[

Je hebt een mbo werk- en denkniveau

[

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

[

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

[

Je hebt kennis van een productie omgeving en ervaring met logistieke processen

[

Ervaring met kwaliteitsafdeling is gewenst

En dat is nog niet alles! Jij krijgt een tijdelijk contract. Bevalt de samenwerking goed, dan zetten we deze uiteraard om in een vast contract. Wij gaan voor een langdurige samenwerking waarin we samen verder groeien en ontwikkelen.

Spreekt de functie als tactisch/operationeel inkoper jou aan? Versterk jij graag ons team? Wij heten je van harte welkom bij MolGen in Veenendaal!

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een wereldwijde leverancier van totaal oplossingen. Wij zijn actief op het gebied van Life Sciences met als technische specialisatie om DNA/RNA uit diverse materialen te zuiveren. Als jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en services. Hierdoor kunnen we aan de steeds veranderende vraag van klanten voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH