Operationeel Projectmanager

Operationeel Projectmanager

Ben jij op zoek naar een dynamische functie als Operationeel Projectmanager? Werk jij zelfstandig en ben je communicatief vaardig? Kom dan ons team bij MolGen versterken! Als operationeel manager bij MolGen in Veenendaal krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij komt te werken in een ambitieuze, informele en dynamische organisatie. En uiteraard krijg je hiervoor een uitstekend salaris (tussen de € 3.000 en € 4.000. Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen als operationeel projectmanager?

Als Operationeel Projectmanager bij MolGen sla jij een brug tussen onze diverse werkmaatschappijen en draag jij er zorg voor dat operationeel alles als een geoliede machine loopt. Jij bent een fixer, denkt in oplossingen en je pakt problemen direct aan. Jij bent goed in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom wij dit van jou vragen? Binnen jouw functie ben jij verantwoordelijk voor de logistieke operatie van de projecten van MolGen zowel nationaal als internationaal.

[
Je rapporteert aan de Operations Manager
[
Je maakt en bewaakt de logistieke projectplanning. Je prioriteert en koppelt hieraan deadlines
[
Je maakt de taken voor iedereen helder en inzichtelijk die nodig zijn om de doelen te behalen
[
Je werkt nauw samen met logistieke partners en de afdelingen operations en inkoop
[
Je bewaakt de inkomende en uitgaande goederenstromen en stuurt waar nodig bij om leveringen te kunnen blijven garanderen
Voor jou
[
Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 afhankelijk van je ervaring
[
Een tijdelijk contract met als uiteindelijk doel een vaste aanstelling
[
Een goede pensioenregeling
[
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied
[
Een veelzijdige baan binnen een internationale organisatie die razendsnel groeit
Van jou
[
Je bent fulltume beschikbaar
[
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
[
Hbo werk- en denkniveau
[
Ervaring als projectmanager
[
Je hebt organisatietalent en kunt goed zelfstandig werken
Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH