Projectmanager Diagnostics

Projectmanager Diagnostics

Toe aan een nieuwe uitdaging als Projectmanager? MolGen in Veenendaal is een groeiende internationale organisatie, die op zoek is naar een projectmanager voor haar afdeling Diagnostics. Als projectmanager bij MolGen ontvang je een uitstekend salaris (tussen de €2.649 en €4.084 afhankelijk van je ervaring) en je hebt dé mogelijkheid om ons vakgebied eigen te maken. Krijg jij energie van een veelzijdige baan en ben je benieuwd naar deze functie. Lees dan snel verder.

Wat ga je doen als productiemanager?

Als projectmanager bij MolGen leid je verschillende projecten en je rapporteert aan de manager van Programma & Portfolio.

MolGen Diagnostics bestaat uit de teams Research & Development, Sales & Marketing en Programma & Portfolio. De twintig medewerkers van deze teams zijn in nauwe samenhang met elkaar verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van het diagnostische onderdeel van de holding MolGen. 

De afdeling Programma & Portfolio is verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten en het coördineren van organisatie brede informatiebehoefte. Hierbij streeft het team van Diagnostics naar een hoog kwaliteits- en serviceniveau van de dienstverlening.

[

Je pakt de regie en pleegt overleg waar nodig (met interne en externe partijen)

[

Je schat problemen in en stelt met de projectteams oplossingen voor

[

Je implementeert veranderingen

[

Je bezoekt projectlocaties

[

Je woont per week enkele meetings bij op kantoor

[

Je maakt en geeft presentaties

[

Je stelt financiële planningen op

Voor jou
[

Een salaris tussen de € 2.649 en € 4.084 (afhankelijk van je ervaring)

[

Een veelzijdige baan binnen een internationale organisatie die razendsnel groeit

[

De vrijheid en verantwoordelijkheid die jij als projectmanager wel kan gebruiken

[

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied

[

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling

Van jou
[

Hbo werk- en denkniveau

[

Ervaring als projectmanager

[

Kennis van, en ervaring met projectmanagementmethodieken

[

In staat om draagvlak te creëren voor de uit te voeren projecten of te handhaven beleid

[

Omgevingsbewustzijn, oog voor de verschillende belangen van de betrokken partijen

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH