Projectmanager

Projectmanager

Ben jij op toe aan een nieuwe uitdaging als Projectmanager waarin je het verschil kunt maken, voor jezelf, binnen projectteams én de organisatie? Lees dan verder en solliciteer! Als projectmanager bij MolGen begeleid je één of meerdere projectteams met het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten op gebied van Life Sciences. Je komt te werken in een enthousiast en dynamisch team. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring ontvang je een salaris van €3.400 tot €6.700 per maand.

Van jou

Als projectleider bij MolGen in Veenendaal ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. Tijdens het project bewaak je de scope, het budget, status en houd je je bezig met team- en stakeholdermanagement. Je bent voor veel disciplines het aanspreekpunt. Geregeld ga je op pad om samen te werken met onze verschillende partners en stakeholders. Je werkt projectmatig en bent goed in het stellen van prioriteiten. De diverse onderdelen en fases kun jij overzien en van elkaar onderscheiden, zodat elk onderdeel de aanpak krijgt die het verdient. Een actieve en afwisselende agenda ga jij aan met een ‘can-do’ mentaliteit!

Jouw krachten zijn onder andere:

[

Je bent een ware people manager; je helpt een ander graag en bewaakt de efficiëntie van je team

[

Je bent een gesprekspartner op alle niveaus

[

Jij vraagt van nature anderen het hemd van het lijf door het stellen van kritische en analytische vragen

[

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

[

Creativiteit en eigen inbreng in het verbeteren van processen, producten of diensten

[

Van tijd tot tijd ben je een waardige tegenstander met een potje tafeltennis, darten of poolen

Met andere woorden: een functie waarin je jouw talent als communicatieve, organisatorische en faciliterende vaardigheden en kennis kan laten schitteren.

Voor jou

Werken bij MolGen betekent werken bij een unieke werkgever, met medezeggenschap en volop mogelijkheid voor jouw persoonlijk ontwikkeling.

Daarbij kun je van ons het volgende verwachten:

[

Een bruto maandsalaris tussen de €3.400 en €6.700

[

Beschikbaarheid over alle digitale middelen zodat jij je werk goed kan uitvoeren

[

Een team met gedreven en hartelijke collega’s waar je oog hebt voor elkaar

[

Flexibele werktijden

[

Mogelijkheid om hybride te werken

[

Een leeromgeving op maat volgens jouw ambities

[

Een bonusstructuur op basis van organisatie, afdeling en individuele prestaties

[

De popcornmachine en karaoke set worden met regelmaat ingezet voor de nodige ontspanning

Pak het moment

Ben jij de projectmanager die wij zoeken en kom jij binnenkort ons team versterken?

Reageer vandaag nog op deze vacature en stuur je cv . Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons een reactie.

Bij MolGen doen wij het graag net even anders: we nodigen je aan de hand van een korte screening op je cv, uit voor een speeddate carrousel op donderdag 19 mei. Je maakt door middel van 4 gespreksrondes kennis met onze verschillende afdelingen.

Eerst meer informatie over de functie, MolGen of sollicitatieprocedure? Dat kan natuurlijk ook!

Bel of WhatsApp mij, Bernie Klunder, via 06-22473264. Ik beantwoord graag al je vragen.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, uniek en snelgroeiend bedrijf dat actief is op het gebied van Life Sciences.

MolGen is een wereldwijde leverancier van innovatieve DNA/RNA extractietechnologie, systemen, producten en kits voor mens- en dierdiagnostiek, landbouw, aquacultuur, farma en biotech.

Om steeds aan de veranderende eisen van klanten te voldoen ontwikkelen wij voortdurend nieuwe producten en diensten. Van monster tot resultaat daagt MolGen de status quo in moleculaire diagnostiek. Wat ons uniek maakt is onze wendbaarheid. Ons portfolio is zeer aanpasbaar en biedt efficiënte, veilige en economische diagnostiek, waardoor de perfecte laboratoriumworkflow wordt gecreëerd voor onze klanten. Er heerst een informele werksfeer binnen de organisatie. Samen ontwikkelen en groeien, dat staat bij MolGen centraal.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH