Quality Assurance Specialist

Quality Assurance specialist

Met jouw technisch inzicht, helikopterview en interesse voor life sciences ben jij doorslaggevend in jouw nieuwe rol als Quality Assurance Specialist  bij MolGen Nederland. Je zorgt ervoor dat al onze producten en diensten dezelfde hoogwaardige kwaliteit hebben. Daarnaast is gezelligheid op de werkvloer voor jou belangrijk. Het gevoel van het ‘samen doen!’ past bij jou. Je ontvangt hiervoor een salaris tussen de €3.000,- en €4.000,- + bonusstructuur, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

Wat ga je doen als quality assurance specialist?

Een gemiddelde werkdag bestaat uit het inventariseren van onze processen, deze visueel en in woord vastleggen. Daarna worden deze in overleg met de stakeholders en het hoofdkantoor vastgesteld, geformaliseerd en in ons documentsysteem vastgelegd en gepubliceerd. Door het verkrijgen van inzicht en vervaardigen van overzicht draag je bij in de kern van de ISO13485 norm van MolGen NL. De resultaten en voortgang rapporteer je aan de managing director van MolGen NL.

Na publicatie zullen met regelmaat de processen worden geëvalueerd en verfijnd. Ook in dit proces vervul je de kernfunctie, dus vanaf de change control tot de publicatie. Als QA-specialist ben je altijd op zoek naar optimalisatie van onze processen. Zo zorg jij voor een garantie van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Je bent verder onder andere bezig met:

[

Creëren van inzicht en het presenteren van overzicht op het gebied van de processen die leiden tot een kwalitatieve dienstverlening en eenduidige bedrijfsvoering

[

Opzetten en uitrollen van ons kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO13485

[

Het vastleggen van processen, adviseren in het verfijnen van processen en deze visueel en in woord vastleggen en bijhouden

[

Regelmatige rapportage van voortgang en ontwikkelingen aan het management

[

Uitvoeren en begeleiden van interne en externe audits

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en gezellig team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat!. Binnen de organisatie heerst een informele en open werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling is voor MolGen een belangrijke kernwaarde. We investeren graag in onze medewerkers door middel van het aanbieden van opleidingen en trainingen. 

Jouw Kracht

Jij bent een ervaren professional en bent in staat om zelfstandig te werken. Samen met het management bepaal je de prioriteiten en vertaalt deze zelfstandig in acties Ook voor onze Global Service Management zal er een beroep gedaan worden op jouw expertise.

Verder heb jij:

[

Hbo werk- en denkniveau en relevante opleiding

[

Relevante werkervaring

[

Medior ervaring in minimaal een ISO9001 traject of vergelijkbaar

[

Communicatief sterk en een gesprekspartner zijn op alle niveaus

[

Minimaal 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar

Jouw Keuze

Als QA-specialist bij MolGen in Veenendaal kom je te werken bij een unieke werkgever met medezeggenschap en volop mogelijkheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt beschikbaarheid over alle digitale middelen, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren. Je ontvangt een bonusstructuur op basis van organisatie, afdeling en individuele prestaties. We zetten met regelmaat onze popcornmachine en karaoke set in voor de nodige ontspanning. Daarnaast kun je van ons het volgende verwachten:

[

Je krijgt een bruto maandsalaris tussen de €3.000,00 en €4.000,00

[

Je krijgt de mogelijkheid om hybride te werken

[

Je krijgt flexibele werktijden

[

Je krijgt een team met gedreven en hartelijke collega’s waar je oog hebt voor elkaar

[

Je krijgt een leeromgeving op maat volgens jouw ambities

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH