Strategisch Inkoper

Strategisch Inkoper

Ben jij op zoek naar een leuke strategische functie als inkoper? Heb jij ervaring als directe inkoper? Ben je analytisch sterk en kun jij goed prioriteiten stellen? Kom dan ons team op de backoffice versterken! Bij MolGen in Veenendaal krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij komt te werken in een ambitieuze, informele en dynamische organisatie. En uiteraard krijg je hiervoor een uitstekend salaris. Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen als strategisch inkoper?

Als inkoper ga je creatief om met schaarste tussen vraag en aanbod. Je doorloopt het inkoop traject van A tot Z. Bij onze leveranciers draag jij zorg voor de opbouw van een goede relatie en ben jij verantwoordelijk voor het aangaan van lange termijn inkoopafspraken. Er zijn korte lijnen binnen MolGen daardoor kun je snel schakelen met interne afdelingen. Sparren met de supply chain coördinator is dagelijkse kost en je komt dan ook met handige aanvullende ideeën waar nodig.

Waar houd jij je gedurende de dag mee bezig?

[

Je bent verantwoordelijk voor de directe inkoop en weet de juiste forecast te formuleren

[

Je schakelt met de Aziatische markt

[

Je draagt zorg voor de meest voordelige transport en maakt hier continue overwegingen in

[

Je bouwt aan de professionalisering en optimalisatie van het inkoopproces

[

Je rapporteert aan de supply chain coördinator

Voor jou
[

Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring

[

Een tijdelijk contract met als uiteindelijk doel een vaste aanstelling

[

Werken in een gedreven en hartelijk team

[

Een zelfstandige functie

[

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied

  Van jou
  [

  Ervaring als directe inkoper

  [

  Goede beheersing van de Engelse taal

  [

  32-40 uur beschikbaar per week

  [

  Je hebt hbo werk- en denkniveau

  [

  Je werkt graag zelfstandig

  Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

  OVER MOLGEN

  MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

  Werken bij MolGen

  Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

  Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

  PLEASE GET IN TOUCH