Administratief Medewerker Supply Chain

Administratief Medewerker Supply Chain

 Als Administratief Medewerker Supply Chain bij MolGen krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij komt te werken in een internationale,  ambitieuze en informele organisatie, die volop in beweging is.  Uiteraard krijg je hiervoor een passend salaris van tussen de €2200 en €2850, ingeschaald op basis van je ervaring. Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker Supply Chain bij MolGen in Veenendaal hou je je voornamelijk bezig met de verwerking van orders en de opvolging van leveringen. Kortom, je zorgt ervoor dat onze klanten tijdig de bestelde producten en juiste informatie ontvangen.

Jij bent de schakel tussen Sales en Logistiek en verzorgt de administratieve opvolging. Jouw doel is de samenwerking tussen Sales en Logistiek zo soepel mogelijk te laten verlopen en je bent het aanspreekpunt van beide afdelingen. Daarnaast heb je contact met onze 3PL partner en vervoerders. Je ondersteunt de afdeling bij het verzenden en aannemen van pakketten, verwerkt gegevens in het ERP systeem en werkt samen met de afdeling Customer Experience bij het oplossen van klachten.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur ervaring met orderverwerking in een ERP systeem, je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels. Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau, bent flexibel en kijkt verder dan je neus lang is. Je hebt de ambitie om met ons verder te bouwen aan de organisatie.

Wat betekent werken bij MolGen?

 Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en gezellig team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Binnen de organisatie heerst een informele en open werksfeer. Naast een passend salaris bieden wij je 25 vakantie dagen, een pensioenregeling en een bonusregeling. Ook is er de mogelijkheid hybride te werken en word je hierin voorzien van de nodige materialen. Persoonlijke ontwikkeling is voor MolGen een belangrijke kernwaarde. We investeren graag in ons personeel door middel van het aanbieden van opleidingen en trainingen.

Waar kies je voor bij MolGen?

[

Je kiest voor een veelzijdige, fulltime baan met een marktconform salaris van tussen de €2200 en €2850, afhankelijk van je ervaring

[

Je kiest voor werken in een informele, dynamische en groeiende organisatie met een internationaal netwerk

[

Je kiest voor de mogelijkheid om jouw functie eigen te maken, uiteraard binnen de gestelde kaders

[

Je kiest voor werken in een team met gedreven en enthousiaste collega’s, waar jullie oog hebben voor elkaar

[

Je kiest voor flexibel werken, waarbij deels thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort

PAK HET MOMENT

Ben jij de Administratief Medewerker Supply Chain die wij zoeken? Wil jij ons team versterken? Wij heten je van harte welkom bij MolGen in Veenendaal!

Laat je jouw sollicitatie hieronder achter? Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie. Maar misschien wil je eerst wel meer informatie over de functie… Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Bernie Klunder, via 06 22473264. Ik beantwoord graag al je vragen.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA/RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

PLEASE GET IN TOUCH