Voorraadbeheerder

Voorraadbeheerder

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als voorraadbeheerder? Vind jij het leuke om jouw functie verder in te richten? Ben jij analytisch en kun jij goed verbanden leggen? Kom dan ons team Global Supply Chain bij MolGen versterken! Als voorraadbeheerder bij MolGen krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Je komt te werken in een internationale, ambitieuze en informele organisatie, die volop in beweging is. Uiteraard krijg je hiervoor een passend salaris van tussen de €2000 en €2850, afhankelijk van je ervaring.

Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als voorraadbeheerder bij MolGen, ben je verantwoordelijk voor de voorraden van ons hoofdkantoor in Nederland. Je houdt je voornamelijk bezig met het oplossen van voorraad verschillen en verzorgt de mutaties en de rapportages. Met de verschillende afdelingen (Procurement/Sales) bepaal je de optimale voorraadhoogte van onze producten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het binnen boeken van inkomende goederen en hou je de collega’s van Sales op de hoogte van de ontvangst planning. Jaarlijks begeleidt je de voorraadtelling op de verschillende locaties, dit in samenwerking met de financiële afdeling. Binnen het Global Supply Chain team werk je nauw samen met Procurement en Logistics.

Wat breng je mee?

[

MBO+/HBO werk- en denkniveau

[

Kennis van ERP system én Excel

[

Analytisch denkvermogen en de vaardigheid om goed verbanden te leggen en processen te overzien

[

Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

[

Ambitie om de functie verder uit te bouwen

[

Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week

Wat betekent werken bij MolGen?

Bij MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en gezellig team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Binnen de organisatie heerst een informele en open werksfeer. Naast een passend salaris bieden wij je 25 vakantie dagen, een pensioenregeling en een bonusregeling. Ook is er de mogelijkheid hybride te werken en word je hierin voorzien van de nodige materialen. Persoonlijke ontwikkeling is voor MolGen een belangrijke kernwaarde. We investeren graag in ons personeel door middel van het aanbieden van opleidingen en trainingen.

Waar kies je voor bij MolGen?

[

Je kiest voor een veelzijdige, fulltime baan met een marktconform salaris van tussen de €2000 en €2850, afhankelijk van je ervaring

[

Je kiest voor werken in een informele, dynamische en groeiende organisatie met een internationaal netwerk

[

Je kiest voor de mogelijkheid om jouw functie eigen te maken, uiteraard binnen de gestelde kaders

[

Je kiest voor werken in een team met gedreven en enthousiaste collega’s waar jullie oog hebben voor elkaar

[

Je kiest voor flexibel werken, waarbij deels thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort

  PAK HET MOMENT

  Ben jij de voorraadbeheerder die wij zoeken? Wil jij ons team versterken? Wij heten je van harte welkom bij MolGen in Veenendaal!

  Laat je jouw sollicitatie hieronder achter? Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie. Maar misschien wil je eerst wel meer informatie over de functie. Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Bernie Klunder, via 06 22473264. Ik beantwoord graag je vragen.

  OVER MOLGEN

  MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA/RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen.

  Werken bij MolGen

  Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

  Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

  PLEASE GET IN TOUCH