ERP/Supply Chain Specialist

ERP/Supply Chain Specialist

Ben jij onze nieuwe ERP/Supply Chain Specialist die van het begin tot het eind onze logistieke processen coördineert en weet te overzien? Lees dan snel verder.

MolGen biedt een geweldige uitdaging voor een ervaren supply chain specialist met analytisch vermogen en die de ambitie heeft om vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal ook projecten op te pakken voor onze vestigingen in het buitenland.

Heb jij in een eerdere functie ervaring opgedaan met het coördineren van het gehele proces van inkoop tot verkoop en ben jij iemand die goed samenwerkt, snel verbanden legt, secuur werkt en sterke communicatie vaardigheden heeft? Dan maken wij bij MolGen graag kennis met jou.

Wat ga je doen als ERP/Supply Chain Specialist?

In deze functie zorg jij dat de logistieke processen van inkoop tot verkoop goed verlopen. Jij werkt gestructureerd en procesmatig  en bent goed in het stellen van prioriteiten. Bij voorkeur ben je in een eerdere baan key user geweest van ERP systeem.

Je werkzaamheden bestaan uit:

[

Huidige logistieke processen analyseren en continue optimaliseren zodat alle stakeholders tevreden zijn- , prestaties verbeteren en de kosten zo laag mogelijk blijven

[

Bij jou kunnen onze mensen terecht voor alle ERP gerelateerd vragen

[

Jij denkt actief mee met de groei van het bedrijf en past de processen daar op aan volgens de quality normen

[

Jij inventariseert de wensen van de klant en vertaalt dit naar efficiënte processen

[

Er wordt projectmatig gewerkt waarbij jij betrokken bent bij het gehele proces. Van het contact met de Odoo Consultant tot aan de complete implementatie, borging en waar nodig training en bijscholing

Voor jou
[

Een mooi salaris tussen de €4700,- en €5500,- bruto per maand  (afhankelijk van je ervaring)

[

Een pensioenregeling

[

Informele, dynamische en groeiende organisatie waar creativiteit en eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld

[

De mogelijkheid om jouw functie uit bouwen en verder te ontwikkelen (uiteraard binnen de gestelde kaders)

[

Een team met gedreven, enthousiaste en hartelijke collega’s waar jullie oog hebben voor elkaar

Van jou
[

Een afgeronde opleiding of hbo- opleiding in de logistiek, planning, supplychain Werkervaring in een vergelijkbare operationele functie

[

Goede beheersing van ERP systeem . kennis van ODOO is een pré

[

Belangrijk is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

[

Communicatief sterk en je kunt een gesprekspartner zijn op alle niveaus

[

36-40 uur per week beschikbaar

Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

OVER MOLGEN

MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

Werken bij MolGen

Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je tot een goed resultaat als de werksfeer prettig is en als je als medewerkers goed op je plek zit. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen en persoonlijk contact.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is.

PLEASE GET IN TOUCH