Supply Chain Coördinator

Supply Chain Coördinator

Ben jij op zoek naar een dynamische functie als Supply chain coördinator? Verbeter jij graag processen? Als supply chain coördinator bij MolGen in Veenendaal krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij komt te werken in een ambitieuze, informele en dynamische organisatie. En uiteraard krijg je hiervoor een uitstekend salaris (tussen de € 3.000 en € 4.000. Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen als Supply Chain Coördinator?

[

Je evalueert het proces continu en zorgt voor verbeteringen waar nodig zowel nationaal als internationaal

[

Je prioriteert en koppelt hieraan deadlines

[

Je maakt de taken voor iedereen helder en inzichtelijk die nodig zijn om de doelen te behalen

[

Je werkt nauw samen met logistieke partners en de afdelingen operations en inkoop

[

Je bewaakt de inkomende en uitgaande goederenstromen en stuurt waar nodig bij om leveringen te kunnen blijven garanderen 

[

Je rapporteert aan de Operations Manager

 

Als Supply chain coördinator bij MolGen sla jij een brug tussen onze diverse werkmaatschappijen en draag jij er zorg voor dat operationeel alles als een geoliede machine loopt. Jij bent een fixer, denkt in oplossingen en je pakt problemen direct aan. Je bent verantwoordelijk voor een 4-tal collega’s. Een voorraadbeheerder, twee inkopers en een logistiek medewerker. Samen met jouw collega’s weet jij de supply chain verder uit te bouwen.

Met een scherpe en vooruitstrevende blik denk je procesmatig vooruit en hou je ook rekening met onderwerpen als een extra warehouse wat mogelijk geopend moet worden in het buitenland of hoe de kosten binnen bepaalde posten gereduceerd kunnen worden. Dit zijn enkele voorbeelden waar jij dagdagelijks mee van doen hebt.

Jij bent goed in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom wij dit van jou vragen? Binnen jouw functie ben jij verantwoordelijk voor de logistieke operatie van de projecten van MolGen zowel nationaal als internationaal.

Voor jou
[

Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 afhankelijk van je ervaring

[

Een tijdelijk contract met als uiteindelijk doel een vaste aanstelling

[

Een goede pensioenregeling

[

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied

[

Een veelzijdige baan binnen een internationale organisatie die razendsnel groeit

  Van jou
  [

  Strategische inkoopervaring

  [

  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  [

  Hbo werk- en denkniveau

  [

  Ervaring als projectmanager

  [

  Een afgeronde NEVI-opleiding is een pre

  Neem gerust contact met ons op via jobs@molgen.com.

  OVER MOLGEN

  MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, wat actief is op het gebied van Life Sciences met als specialisatie de technologie om DNA / RNA uit diverse materialen te zuiveren. Ook verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen aan klanten. Daarnaast ontwikkelt MolGen continue nieuwe producten en services om aan de steeds veranderende vraag van klanten te kunnen voldoen. Op dit moment is MolGen onder andere zeer actief op het gebied van de verkoop van extractiechemie en apparatuur om SARS-CoV-2 uit diverse materialen te extraheren.

  Werken bij MolGen

  Wat betekent MolGen voor jou als werkgever? Binnen MolGen kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Uiteraard kom je hier pas als de werksfeer ook prettig is en als jullie als medewerkers goed op je plek zitten. Dat is binnen MolGen daarom ook erg belangrijk. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

  Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen MolGen. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen MolGen, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

  PLEASE GET IN TOUCH